Sådär va..

hej och hå. Mår sådär idag. Fattar inte varför, visserligen drack vi lite vin igår och hamnade på munken. Men det var ytterst lite för min del. Och imorse vaknade jag av panik illamående och hann knappt springa till toan innan jag började hulka. Och samma sak igen efter en timme. Men sen ingenting och nu känner jag mig bättre så ska gå ner till jobbet och jobba 16-20. Skönt med kortare pass ibland.

Ser fram emot måndag, då åker jag förmodligen och tittar på skolan!

Bad hair day!



Just nu hatar jag mitt hår. Johan trodde nog att jag var dum i huvudet när jag stod framför spegeln och skrek och tänkte ringa Sofie i panik och be henne klippa av skiten. Ingen bra hårdag. Har blött håret nu och hoppas på en bättring. Haha vilka problem man har.

Snart kommer Jessica. Då blire stan!
Hörs.

Godkväll.



Jag vet att jag är dålig på att blogga just nu, men har vart så mycket på jobbet så jag har inte orkat. Igår slockna jag vid klockan tio. Inte likt mig. Men imorgon är jag ledig och Jessica och jag ska ha en heldag på stan. Så mysigt. Har precis skickat iväg en anmälan på en utbildning, mest på skoj. Men fan vad roligt det skulle vara! Kan inte sluta tänka på det iallafall.

Nu ska jag pussa på världens finaste sambo.


Nytt från make up store.


Gobi wonder powder


Must have blush


Powder bruch
Välbehövliga saker har inhandlats. Eftersom jag tappade min andra puderborste när Jessica och jag var ute. Så har varit i stort behov den senaste veckan. Kan verkligen rekomendera pudret, håller vad det lovar. Man får verkligen porslinhy utan att det ser för mycket ut. För jag är verkligen allergisk mot när det ser för mycket ut. Naturligt är vackrast!



Svinto.



Tjo. Jobbar för mycket, helt slut. När jag kom hem idag städade jag hela lägenheten. Jävligt välbehövligt. Har kommit på att löddrande stålull aka svinto är en jävla bra uppfinning. Gnuggat med det i varenda vrå här hemma skapligt rent men luktar en aning skumt..

Har även färgat håret rött, fick en ryck och ville ha förändring. Typiskt mig. Lär väl färga om det om en vecka eller så. Ha.

Rosa.



Sylvia vann Tjiho! Superettan nästa! Förhoppningsvis. Försöker att intala mig själv att rosa är en vacker färg, eftersom jag färgat all vår tvätt till det. Dö bra.

Nu ska vi heja på Alliansen! Hej.


Outfit.



Dålig bild på vad jag har på mig idag.
Linne från Tiger, Jeans från Levi's och skor från skopunkten

Ska snart möta Jessica, sen blir det fotboll! Som vanligt på söndagarna.

PS



Sorry för dålig uppdatering. Jag vet att ni saknar mig. Men har blivit en riktig working women som går i arbetskläder varje dag och när jag kommer hem lägger jag dem på samma ställe varje gång för att sedan ta på mig dom 12 timmar senare. Om jag aldrig tvättar dom? Vädring är snabbare och enklare än att tvätta..

Idag har jag varit ledig iallafall. Det firade jag genom att sova till klockan elva! Woho. Då hade Johan redan hunnit vaknat, kännt efter, tränat och kommit hem. Och jag bara var där nyvaken och alldeles awsome. Vi konstaterade ganska snabbt att lunch/brunch på stan vore skönt, eftersom vårat kylskåp inte blivit uppdaterat på länge. Så tänkte vi slå två flugor i en smäll och gå och rösta också. Så vuxet. Jag har ju verkligen försökt sätta mig in i valet nu de senaste veckorna och var helst säker på vad jag skulle rösta på. Så vi ställde oss i den där kön inne på Linden där alla andra stod. Kom fram en tjej och gav oss tre kuvert och sa. - Lägg era valsedlar här sen innan ni kommer fram. Ehh jaha. Valsedlar? Jag har inte med mig några sådana. Kalla mig dum i huvudet men jag trodde liksom jag skulle få stå bakom ett skynke skriva vilket parti jag ville och kanske skriva någon frän hälsning nere i hörnet. Fattade fortfarande inte om jag hade röstat på rätt parti när vi gick därifrån. Det var inte lajban som vi brukar säga.

Nu ska väl jag också sova eftersom min man slocknade för två timmar sen. Jag vet dö tråk. Men han är bra ändå.

Imorgon antar jag att det blir fotboll som vanligt Jessica?!

Godmorgon.



Har precis varit ute med hundarna. Blev sovmorgon idag! Det tyckte alla utom Fanny var roligt. Hon har legat och gnällt hela morgonen. Men nu när hon har fått kissa och ätit frukost är hon pigg och glad. Jag ska snart bege mig ner till jobbet.  Jobbar 10-19 idag, blä. Har jätteont i huvudet så får knapra piller om jag ska ta mig igenom denna dag..Ikväll hoppas jag Becca kommer hit och ser idol med oss! Det var alldeles för länge sen nu :)


Verkligheten.



Jag vill spola tillbaka tiden lite. Bara få en timme igen på stranden i cypern, eller strosa på gatorna i bryssel, eller bada pool tillsammans med Johan. Men nu är man tillbaka. Tillbaka till vardagen och verkligheten. Förhoppningsvis ser inte vår vardag ut riktigt såhär nästa år..förhoppningsvis.

Mina nya skor.



Beställde dessa från skopunktens hemsida. Har varit slut i min storlek i affär jättelänge. Och nu verkar de vara slut på hemsidan igen! Men jag haffade ett par. 300 kr fick jag betala eftersom Jessica beställde ett par från samma sida så blev det rabatt. Super!

Tjingeling.

Vart igång sen sju hemma hos oss. Hundar är fan värre än småbarn.

Nu drar jag till jobbet. Hörs sen.

Måndag.



Usch, första dagen på jobbet på nästan en vecka. Känner mig helt död i kroppen nu. Sen kom hundarna hit idag också. Så åtta imorse väckte dom mig, sötnosar. Nu ligger dom däckade på vardagsrums golvet efter kvälls promenaden.

Nu fick jag kramp i foten..shit.

Hörs!

Gårdagen.

















Hade en jätte trevlig kväll hemma hos Johanna igår. Mycket skratt, vin och kortspel.

Tack tjejer!

Pic.



Lägger upp fler bilder från gårdagen senare.


Jävla fan.

Nu vräker regnet ner och jag har inget paraply.....

Frisyr.





Har försökt att göra någon form av frisyr inför kvällen. Kändes som jag lyckades ganska bra.

Vad tycker ni?

Godmorgon.



Nu har jag sovit i två dagar känns det som. Det är farligt att vara ledig. Kommer in i helt sjuka vanor då. Jag har ju inte lämnat tonåren än, då sover man ju som mest ;) haha. Men idag väckte Jessica mig vid tio! Alldeles för tidigt, men hon var ensam på jobbet och ville ha sällskap i telefonen som vanligt. Gumman då :) Johan är iväg på match i malmö hela jävla dan. Det känns ju sådär. Men idag måste de vinna för att ha någon chans i toppen! 

Ikväll blir det tjejkväll med vin och massa skitsnack och utgång! 

Håller er uppdaterade under dan. Tjing. 

Syster och jag.









Mys dag på stan med syster. Nu ska vi slappa.

Fin.





Två bilder. Är så oerhört glad över att jag har fått träffa en människa som sprider så mycket glädje och vänskap omkring sig. Som bryr sig och verkligen är ärlig. Som jag kan prata med om vad som helst.

Puss på dig jessica! Du är bäst. <3 

Hometown Glory.



Weei smickrande bild jag vet. Ser ut som jag har taxben Jessica eller hur? Och två båtar till fötter ;) haha. Har inte ansträngt mig så mycket idag kan jag väl säga. Var på vårdcentralen imorse och det gick väl bra. Lågt blodtryck hade jag. Måste äta regelbundet och DRICKA. Är usel på att dricka vatten, kaffe går bra men inget annat. Får väl bättra mig. Snart ska jag ner på stan och fika med Jessi. Måste panta alla flaskor vi har här hemma för de får inte plats längre man får likosm kasta in en flaska och stänga skåpet fort som fan så inte alla ramlar ut. Hm..inte så praktiskt.

Nu ska jag försöka göra mig lite fräch. Hörs. Tjing.

Nytt.

Köpt lite nytt till lägenheten jag tänkte visa.


Denna är inte ny, fick den av syster i studentpresent. Men nu har den kommit upp på väggen iallafall.








Bad day.

Dålig dag. Slog ihop i hallen imorse. Allt snurrade och jag slog axeln i garderoben. Aj. Läkarn säger näringsbrist. Får se ska dit imorgon. Johan har försökt få mig på bra humör genom att sjunga. Han tyckte nog själv att han var väldigt bra för jag fick be honom själv att sluta så jag inte skulle få ännu mera huvudvärk.

Nu är han och tränar och jag har suttit och tjutit som en gris till filmen dear john. Ni som inte sett den. SE DEN! Hur bra som helst. Ska krama extra mycket på Johan sen! Och tänka på hur bra vi har det tillsammans. <3

Fotboll.



Nu ska jag snart möta Jessica. Grabbarna möter västra frölunda idag och det luktar vinst kan jag lova. Har suttit hela förmiddagen och tittat utbildningar. Hittade en som jag fastnade för i Göteborg. Om vi nu flyttar vore den perfekt. Men de återstår att se. Den kostar dock 70.000 men det kan vi väl punga upp ;) Haha.

Hörs sen!

Mitt allt.



Du är mitt allt, min kärlek. Jag älskar dig obeskrivligt mycket.

Depp.



Tror jag kommit in i den berömda deppperioden. Ingenting känns roligt idag. Plus att jag är sjuk. Illmåendet har släppt lite så försökte bli lite gladare med glass, men det fungerade absolut inte. Känner mig bara mera depp. Har till och med börjat fundera på framtiden och då har det gått långt. Jag vill flytta! Och om saker och ting blir som jag hoppas kanske det blir så till årsskiftet. Bort från den här jävla stan där skitsnack är det ända som är intressant. Få börja om på nytt i en ny stad kanske till och med börja plugga om jag nu kan bestämma mig.

Nu vill jag att Johan ska komma hem och ta hand och mig. Han var hemma en snabbis förut och hade med sig en tidning till mig. Sötnos. Men ikväll behöver jag verkligen kärlek och det vet jag att jag kommer få.

Nu ska jag se film.

Sjuk.



Mår illa, spyr, svettas mår som en kastrull.

Hörs.

Tre outfits.


Den randiga..


Den lilla gröna..


..eller den svarta skjortan?

Vad ska jag ha på mig ikväll? Lutar åt den sista tror jag. Inte så viktigt kanske, ska bara på kräftskiva med släkten. Men alltid lika roligt att få klä på sig vanliga kläder när man bor i ica kläder.

Tired is my first name.



Trött. Känns som jag heter så i förnamn nu för tiden. Jobbade bara 4 timmar idag så det var alldeles lagom och imorgon är jag ledig. Vet inte när jag var ledig på en fredag sist. Känner att bloggen har blivit lite bort prioriterad nu när jag jobbar så mycket, men ni vet att jag blir mer motiverad när ni kommenterar. Så kom igen! Nu ska jag och Johan ha film mys. Sånt är sjukt underkattat. Världens mest underbara stunder.

Tjingeling.

Du och jag.

Du viskar i mitt öra
det jag helst av allt vill höra
det som ger människan hopp
och viljan att leva..


RSS 2.0