Allting har förändrats, men du finns kvar.



Ledig dag. Sov till tolv. Blir helt jävla sänkt av att jobba. Men snart ska jag möta jessica så ska vi ha en riktig mysdag. Grabbarna är i borås och förhoppningsvis vinner idag. Annars kan vi lika gärna börja packa väskorna nu och se vart det bär av.

HÖRS.

Jeans.





Jag är kär i mina nya jeans från Levi's. Hur snygga som helst och de sitter som ett smäck. Fick klämma på mig ett par 25:or så nu hoppas jag innerligt att de inte töjer sig sllt för mycket. Köpte dem såklart på Levi's store hos Jessica. Dessa kommer användas flitigt kan jag lova.

Nu ska jag göra mig redo för jobb! Ha en trevlig fredag.

Godmorgon..

..på er. Idag är det den 25:e och vi är redan klar med alla räkningar. Betalade alla efter klockan tolv igår. Enligt mig ett smart drag eftersom man slipper se att man har massa pengar på kontot fast man vet att nästan hälften går till räkningar. Och här sitter jag uppe och redo för att gå till jobbet. Min chef ringde klockan kvart i åtta och frågade om jag inte kunde börja 10 sitället för 12. Så där försvann min sovmorgon. 10-21 befinner jag mig på jobbet idag. Känns så jävla bra..


Skulle hellre sitta i Noahs Ark idag än att jobba..

Powerwalk!





Nu har jag jobbat färdigt för dagen. Så nu powerwalk med jessie.

De kallar oss vänner.



Idag har jag fått krama på min vän igen efter över ett år! Men alltid när vi syns igen känns det som det var igår. Vi drack kaffe och snacka skit på ballkongen som gamla goda tider. Puss på dig bästa Emmy.

Sunday.





Idag har Johan och jag varit skogsmullar och plockat en kasse med kantareller så ikväll får vi lyxmat. Mums. I två timmar traskade vi i trollskogen tillsammans med svärfar och Susanne. Good work! Nu ska jag ner på stan och möta upp Jessica. Sen blir det match! Håller alla tummar jag har för en vinst idag.

Herrå.

Fredag.

Puh..vilken dag. Nu märker man att sommaren snart är över och att folk kommer tillbaka till stan plus augustifestival. Dö mycket folk har det varit idag. Så nu är jag lagom trött. Väntar på att Johan ska komma hem så vi kan ha en sån myskväll som bara vi kan ha. Jag har köpt jätte gott kött som ligger i marinad nu. Mumma. Är inte ett dugg sugen på att gå ner på stan överhuvudtaget. Är så jävla trött på folk så det inte är sant. Jessica och jag gick en sväng igår, köpte en remm, sen hem. Inge vidare och remmen var fan inge häxvrål som säljaren sa. LIAR.

Ha en mysig fredag! Hej.


Haha. Älskar bilden. Jag ser ut som en 12 åring som försöker spela cool. Och Jessica kör "tittaåtettannathållposen".


Dåligt.

Mår illa. Dålig dag på jobbet, dålig match, bra kompis, bra mamma, bra pojkvän!

Hej svejs.


Våren.



Jag vill ha vår igen. Och vara så här glad och ha sommaren framför sig..

Tjabba.







Tips på håruppsättningar vare! (se bild) Ta allt hår snurra det till boll. Vóla! Haha neej men hår är inte min grej. Men tar kommentaren som en komplimang! :) Min syster vet hur dåligt jag är på frisyrer alltid när jag är hos henne får hon fixa min frilla. Det jag kan göra är en slarvig bulle och en hästsvans! Haha. Kan inte ens göra en fläta på mig själv.

Kom prcis hem från jobbet och insåg att jag kommer jobba 4 helger i rad. Kul. Men men ska inte klaga på att jag får tider. Kom på mig själv med att jag suttit och svurit hela förmiddagen för våra grannar har spelat musik. Skit irriterad var jag, de spelar likosm alltid musik och inge bra heller typ konstig. Sen när jag gick till jobbet insåg jag att det var ju augustifesten som startat. Sorry grannen. Men det lät som det kom från ert hus!

Håll koll senare. Tänkte lägga in massa bilder från Bryssel då! Tjingeling

Brist..

Brist på inspiration. Trött på att statistiken ökar och kommentarerna minskar.
Vad tycker ni är intressant? Vad vill ni läsa om? Kom igen nu.


En bild från Bryssel.


Höst.



Idag känns det verkligen som höst ute. Inget roligt. Vi sov enda till klockan halv tolv sen tog jag en lång powerwalk och sen dess har vi bara degat framför tvn. Välbehövligt vissa dagar. Men snart ska jag ner till jobbet och göra nytta!

Ha det.

Längtan.



Vill tillbaka till sol och värme.

Jobb.



Usch vad seg man blir efter ett dygns slppande. Men nu har jag försökt piggna till med en rejäl powerwalk och kaffe. Så nu ska jag snart ner och jobba, bara 4 timmar. Värsta lyxen.

Hörs senare!

I ain’t lost, just wandering



Shows that we ain’t gonna stand shit
Shows that we are united
Shows that we ain’t gonna take it
Shows that we ain’t gonna stand shit
Shows that we are united

Huvudvärk.



Usch, jag har bajs huvudvärk. Men jag har varit nere på stan nu och hämtat min kavaj som varit hos skräddaren. Ska visa er den sen. Jag fick den av sis i födelsedagspresent men den hade spruckit i ärmen. Men det är fixat nu.

Nu ska jag dricka kaffe i hopp om att huvudvärken går över.

Hej Fredag.

Jag är ledig! Det firar jag med att städa lägenheten tillsammans med Johan. Han dammsuger och jag går efter och kontrollerar. Bra samarbete. Ska snart pallra mig in i duschen och göra mig fräsch. Ikväll väntas middag och kortspel hos svärfar och Susanne. Jag ska fanimej vinna den här gången var så jävla nära förra gången, men så vinner Johan. Alltid. Det spelar ingen roll hur bra men än spelar. Alltid går han om innan mål.


Min fina.

Fy in i fan..



..vad jag ska sova nu! Har jobbat ett 12 timmars pass idag och är skapligt mör i kroppen. Skulle egentligen varit ledig idag och haft en hel dag med Jessica, men fick hoppa in och jobba. För ovanlighetens skull. Och jag har varit så frukstansvärt trött på kunderna idag. Usch vad elak jag är, men faktiskt. Förstår inte hur det kan vara så svårt att dra sitt kort korrekt. Jag klarar det alltid..

Aja, nu ska jag sussa och trösta min pojke som är less för de förlorade idag. Herrå.

Kärlek.


Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Napkin.







Nu är jag färdig jobbad och mätt i magen för idag. Så nu jag ska slänga mig på soffan och ta en välbehövlig powernap, eller napkin som min mor råka säga en gång. Får lite dåligt samvete när solen tittar fram emellanåt men vad fan jag orkar inte bry mig längre. Det är augusti och man har redan börjat planera vad man ska ha för vinterjacka och kängor. Jag vill ha höst nu!

Herrå.

Vår lägenhet.

Tänkte visa er lite bilder från vår lägenhet (när vi hyffsat har kommit iordning iallafall) haha. Saknas saker på väggarna med det kommer.


Vardagsrummet





Hall



Kök





Sovrum



Inte några proffs bilder kanske, men alltid någe. Nu vet ni hur vi bor iallafall.

Måndag.





Dagen kommer att spenderas först med Jessica på stan och senare IFK. Men först ska jag hinna mysa med min pojke.

Ni kommenterar väldigt dåligt nu förtiden tycker jag..

Tjing.

Hellu. Sovit ut idag. Så underbart skönt med en ledig dag. Och den här veckan jobbar jag bara tre dagar, också underbart. Helgen har varit lugn eftersom jag jobbat hela tiden. Lördagen spenderades med Jessica och massor utav mys. Vi lyckades laga jävligt gott kött och popcornen vart helt perfekta. En helt perfekt kväll liksom. Söndagen efter jobbet blev mys det med, men med min Johan och hämtmat.

Nu ska jag göra det jag är bäst på, bara VA.

 

Friday.



Nu, stan med jessi. Sen, jobb.

Ha en bra fredag.

Grattis Mamma!



Idag fyller min mamma år! Världens finaste och bästa mamma. Jag älskar dig!

Ny.



Jag har uppgraderat mig, här är min nya bebis! Oh, jag måste bara älska den.

Ledig dag.



Idag är jag ledig! Så skönt. Ska snart gå ner på stan och möta Jessica för en fika innan hon börjar jobba.

Hörs senare.

Må bra.



Usch, dagarna bara regnar iväg nu känns det som. Sommaren är ju slut. Men jag har absolut ingen ångest över det och det känns så jävla bra. Jag har ingen skola längre som jag måste gå till. Hur skönt som helst. Jag har ett jobb istället där jag trivs och kan skratta tillsammans med jobbarkompisar. Helgen har varit bra, spenderats i svärtinge, hemma och hos Nyggan och Jessica. Och nu har vi verkligen fått det super fint i vår lägenhet, lovar er att visa bilder imorgon!

Nu ska jag färga håret! Godkväll.


RSS 2.0