kvällsprommenad.

Ohh nu har jag precis slängt mig i soffan efter middagen. Skönt. Jessica och jag tog en lång powerwalk innan också. I över en timme traskade vi och tjattrade med för den delen haha. Det var underbart skönt ute nu. Alldeles lagom ljummet.

Nu ska jag se klart fotbollen! Ha en bra kväll.



Det bor en kock i huset kan man tro. Slog på stort och gjorde wook idag. Mums!

Tyck synd om mig.



Jag sitter hemma och tycker synd om mig själv. Jag har fått en blåsa på underläppen och sen har jag bränt mig idag på läppen också. Så nu känns det förjävligt rent ut sagt. Det bultar och svider på helvetes läppen.

Stackars stackars mig..

Sol och bad(!)

Kom precis hem. Har varit med Johan och Nyggan i Ensjön och solat och badat. Ja, jag har faktiskt badat. Årets första dopp, och det var inte ens kallt! Weei.






Stek.

En dag i Svärtinge.

Igår var vi i svärtinge och solade och badade! Jag badade till och med. Fast i poolen som var 27 grader. Hihi. Här kommer lite bilder.



Sussane hade gjort en jättegod tårta.



Johan gillar att bada.



Min fina.



Hopp!



Det blev grillat till lunch.



Finaste hundarna.

Nu ska jag göra mig iordning för jobb. Känns sådär kul när vädret är som det är, men men kommer flera dagar.

Hörs sen.

Stek! Ibland är sverige underbart.

dsc00210 (MMS)

Stek! Ibland är sverige underbart.


Gubbar och titanic.

Fy fasen. Har inte varit människa på hela dagen. Vaknade hyffsat tidigt ändå men både Johan och jag slocknade i soffan. Jag vaknade bara när jag var hungirg bad Johan att åka och köpa pizza sen somnade jag om igen. Och jag lovar att det är fel på våran lägenhet, det är säkert 30 grader här inne. Skapligt jobbigt när man mår som man gör idag. Men gullig som han är min pojke fixa han en fläkt, så nu sitter jag här alá Carola 1991 med vinden i håret.

Nu ska jag titta på titanic och äta jordgubbar som jag gjorde ett krafthandtag för att orka gå och köpa.
Trevlig kväll.




Glad midsommar.



Söta Jessica.



Nyggan steker i solen.



Midsommarfina Becca som hade gjort att alla fick en toppen kväll. Tack gumman.



Johan badade hela tiden, här blev han tydligen törstig.



Sill lunch.



Skåååål.



Puss älskling.



Mys i solen.



Johan och jag i min fina krans.



På med kavaj och filt när solen försvann.



Sigge och Teo var glada.



Naaw så fint!



Stejan och Alec sjöng för fulla muggar.



Jessica och jag tjacka bagage luckan i taxin hem.

Tack till Becca och hennes föräldrar för ni hade ordnat dagen så bra! Och tack till er andra med. Hoppas alla har haft en bra midsommar.

Sommar.

Snyter snart ut hjärnan tror jag. Förstår inte hur mycket snor det får plats i en näsa. Sitter hemma och glor på genom tiderna världens längsta tennis match. På riktigt alltså. De har hållt på i över 8 timmar nu. Helt sjukt. Folk är som galna.

Bjuder på några bilder från igår.







Sol och bad i svärtinge. Underbart.

Nu drar jag till söderköping och träffar e...

dsc00209 (MMS)

Nu drar jag till söderköping och träffar eva. Ha en bra dag.


Kärlek övervinner allt.







Jag älskar dig

Egen tid.

Ben and Jerry och One tree hill. Egen tid.


Jobbdags.



Nu ska jag dra och jobba. 11-17.30 helt ok. Hörs senare!

Ciao.

Liar Liar.

Hahaha. Sätt på tv3 roligaste filmen med Jim Carrey


short cut.





Nu har jag kommit hem från en heldag i söderköping. Bjöd mamma på lunch på krepperiet och glass på konfekthörnan i försenad morsdags present. Myspys. Sen gick vi till farmor och tittade på brölloppet. Jag som har varit dyng negg på det där spektaklet bölade under cermonin. Haha typiskt, men det var lite rörande(!?). Nu ska jag slappa och sen förberade mysmat tills hjärtat kommer hem. För hey! detta är våran dag med.

Ha en mysig kväll.

Nu är det klippt. Fick ett ryck och klippt...

dsc00199 (MMS)

Nu är det klippt. Fick ett ryck och klippte av det. Gillart.


1 år.

Ett år av kärlek.



Jag älskar dig.


Godnatt.

Usch vad trött man blir när man jobbar. Kom ju nyss hem och ska dit igen imorgon klockan 06.00. Kan lika gärna sova med jobbkläderna på känns det som. Längtar tills vecka 28. Om jag bara får ledigt så drar vi. En vecka med sol, bad, god mat och massa kärlek.



Nu blir det sängen. Godnatt.

Torsdag.

Hallå på er. Härligt med sommar. Suttit på balkongen hela förmiddagen. Hur skönt som helst. Måste passa på de få soltimmar man får när man jobbar.



Blir mer och mer sugen på att klippa mig. Ungefär denna längd. Vad tror ni?

Myskväll.



Nu kommer mitt hjärta hem när som helst. Då blir det mys på hög nivå. Vi får passa på när vi är lediga.

Ha en bra kväll.

En dag i solen.









Haft en mys dag tillsammans med min fina. Nu har jag legat däckad på soffan ett par timmar.

Hörs senare.

Helt slut.

Har jobbat sen halv nio imorse så nu är jag lagom trött. Sen när jag kommer hem äter jag fil och läpparna svullnar upp dö mycket. Fattar ingenting är allergisk mot allt verkar det som. Här behövs ingen botox inte. Nu ska jag leka med min nya dator medans johan och nyggan ser på fotboll.



Ciao.

Bilder från studenten.


























Godmorgon.

Vaknade redan vid klockan halv sju av att jobbet ringde. Trodde jag hade sovit dö länge då eftersom Johan redan var uppe och styrde i köket. Men nehe klockan visade 07.30. Åh vad skönt det var och lägga sig och blunda vidare och vakna nu. Snart kommer syrran hit och kollar in vårat nya place. Jag lovar att jag ska visa bilder från lägenheten. Men vill helst göra det när vi fått lite iordning! Haha.



Elin skulle köpa med sig färska frallor till frukost! Mums.

Test av nya kameran.



Jag hade den finaste skylten av alla. Haha.



Johan var imponerad av min nya fina dator.



Jag och våra tomma väggar.

SYLVIA.



Har precis kommit hem från Johans match. Blev seger med 3-0! Wiho. Gick med mamma, hon blir alltid så till sig när vi tittar på match. Haha. AKTA RYGG! ÅHHH NEJ, JAAAA! Ska det va så ska det. Nu har mamma och jag städat lite i lägenheten och väntar på att Johans ska komma hem så ska vi äta. Bloggar från min nya dator nu. Hur skönt som helst. Måste bara lösa virusskyddet. Vanliga flytet att inget fungerar som det ska.

Ha en bra söndag.

Lördagsmys.

Nu ska vi åka och köpa lördagsmysmat.

Ha en mysig kväll.


En bal bild.



Hittade en bal bild på fina Jonnas blogg.

Fri.



Jag klarade av att springa ut utan att snubbla. Nu är jag fri. Slipper skiten. Så otroligt skönt.



Jag fick en underbart fin tavla av min bästa syster.



Ett jättefint armband fick jag också av sis och Andreas.

Tack alla som gjorde min dag jättefin igår. Jag fick så mycket fina saker. Bl.a en laptop, en ny kamera (så vänta er mycket bilder framöver, haha), flera armband och halsband, skålar, vinglas, presentkort, en ring, en vas, ljuslyktor.

Nu ska jag mysa på soffan! Ha en bra dag.

Men åhhhh...

What the fuck is the fucking odds att det ska spöregna just idag?! Började nästan gråta imorse när jag vaknade. Det smattrade gärnet mot fönstret. Usch och fy. Håller alla tummar jag har att det är uppehåll vid 4! Vill inte ha det där fula mössskyddet på mig.


Chock?!

Jaaa, tänkte jag skulle skrälla och uppdatera lite. Jag vet hur irriterande det är och se samma rubrik hela jävla tiden man går in på bloggar. Som när Gica hade PIZZAAAAA i typ en månad. Haha. Men har haft fullt upp me flytt och student de senaste dagarna, men numera kommer jag blogga från min och johans nya fina lägenhet. Unerbart.

Imorgon klockan 4 är jag fri. Jag kommer stå på trappan och mummla eftersom jag inte lärt mig studentsången än..jag kommer pussa på min familj och åka lastbilsflak. Har hört studenter hela dagen åkt runt och skrikit. Fick till och med inte luncha ifred på spicy hot. Kungsgatan var helt smockad. Och nu hela kvällen har de iprincip sladdat runt med lastbilarna under vår ballkong. En nackdel med att bo mitt i stan.

Vi hörs imorgon vänner.

RSS 2.0