regn.




Outfit: Lillagubben.

Nu ska jag möta jess.


Lyx Fredag.




Väntar på att Johan ska komma hem från träningen. Då ska vi äta oxfilé. Skapligt lyxigt. Men sånna är vi. Har myst till det extra idag och köpt nya marabou vinter vit. Någon som testat?

Ny frilla.



Ny frisyr. Mer än nöjd. Jag går aldrig från Sofie och är missnöjd!

Jag vet att det var länge sen. Men jag vet också att folk hatar att läsa en blogg som har glest med inlägg och som skriver iprincip samma saker hela tiden. Jag lovar att ta tag i bloggandet på allvar när jag vet vad som kommer hända framöver och när jag har intressanta saker att blogga om. Tror inte jag och ICA kilar stadigt så länge till. Förhoppningsvis lämnar jag och Johan stan om några månader.

En kopp kaffe.



Försöker vakna till med en kopp kaffe. Får se hur det går. Blir alltid så slö när jag är ensam hemma, Johan spelar match idag borta mot värnamo. Viktig match! Måste vinnas om de ska ha chans till superettan. Kunde inte sova igår efter att Johan låg och pratade om massa med läskiga filmer. Usch skrämde upp mig så mycket så jag inte vågade gå på toan ensam. Fan nu spillde jag kaffe över hela tröjan..

Aja. I eftermiddag kommer mamma hit och sover över, så imorgon sticker vi tidigt till stockholm både hon jag och Johan. Pirr.


Bra dag.



Idag är en bra dag. Sis kom hit på förmiddagen, så jag färgade hennes hår eftersom de hade blekts när hon var på cypern. Sen myste vi på stan och jag var duktig och handlade nada! Håll i pengarna. Nu blir det lördagsmys tillsammans med min fina. Oh längtar jag till måndag! Inte ofta man gör det.

Tjing.

RSS 2.0