Död.

Nerdragna persienner och film. Ännu en bad day.

Hörs.


Derby!



Match dags sylvia möter sleipner. Hoppas inte det börjar regna bara. Får klä på mig rejält så jag inte fryser ihjäl som jag brukar göra. Håll en tumme för Sylvia nu så jag har en trevlig pojkvän ikväll.

Hörs sen.

Bad day. Hoppas ni mår bra. Nu ska jag spr...

dsc00183 (MMS)

Bad day. Hoppas ni mår bra. Nu ska jag springa till bussfan.


Puh..



Precis kommit hem från en lång powerwalk. Det var jätteskönt ute nu. Har även packat ihop alla Johans skor, mina skor och johans skjortor idag. Två hela kartonger för bara alla skor. Sjukt för fan. Men snart kommer vi få iordning i våran fina lägenhet.

Ha en fin kväll! Nu ska jag och Johan mysa.


Hundvakt.

Nu har jag hunnit varit och tränat, hämtat flyttkartonger, packat och läst hänt bild. Bra jobbat. När Johan har slutat jobba ska vi åka ut till svärtinge och hämta hundarna! Vi blir hundvakt några dagar. Sååå mysigt. Hundrna blir alltid så glada när de ser oss. Dock är det ju det där med promenader...inte riktigt våran grej kanske. Men men. Haha.


Johan och Fantan

Dags att börja packa. Om en vecka flyttar vi!

dsc00178 (MMS)

Dags att börja packa. Om en vecka flyttar vi!


Bästa filmen.

Bästa filmen på 9:an nu!



hahaha. skrattar bara man ser dom

Lördags outfit.



Såhär såg jag ut i lördags. Som ni ser bytte jag kläder under kvällen. (THE BIG NO NO ENLIGT KLINGAN) haha. Nu har jag varit och solat och känner mig redan på bättre humör. Snart jobb och sen PW med sis.

Ciao

Mupp.


Mupp bild. Haha.

Har fått lite sol på näsan på lunchrasten. Snart drar jag hem för träning och sedan jobb! Skulle varit ledig men fick hoppa in för någon var sjuk. as usual. Dock fick jag en klump av oro i magen nu. Kanske en besvikelse. Usch, känns som man slitit för ingenting. Men men.

Hör senare!

Måndag.





Skjorta, weekday, Chinos, cubus, Bälte, cubus.


Uppe med tuppen...nästan. Har bråttom som vanligt så vi hörs senare mina vänner.

Girls night.


Jag och fina sis.





Det spelades med andra ord såklart.


Sara, jag och Carro.


Hahahaha.



Alla.


Finisar.



Skål! Tack tjejer för en jättetrevlig kväll. Vi hamnade tillslut på otten bland resten av alla norrköpingsbor. Detta måste göras om. (Bilder lånader från Sara)


Sådär va..

Ensam hemma, soffan, tv:n, chips.

Hörs när jag har blivit människa igen.

Godmorgon söndag..



Woho!
Vad pigg man är idag. Somnade vid fyra imorse och klockan ringde åtta. Kändes knappt som man hunnit sova alls. Men nu bär det iväg på konfirmation dagen lång. Hoppas innerligt att härskapet bjuder på maxmat för det har jag varit sugen på sen igårkväll. Blev iju ngen drive in. Typiskt.

Tack tjejer för en trevlig kväll igår, det måste göras om! Bilder kommer senare under dagen.
Ha en bra söndag.

Lördagkväll.





Nu är jag hemma hos sis och snart kommer Carro och Sara. Det blir förmodligen trädgår'n eftersom vädret är helt ok!

Ha en bra Lördag!

Godmorgon.

Fy fan vad gott jag har sovit inatt! Förutom att jag vaknade vid halvåtta av att det kändes som vårt rum var en tropisk jungel. Men annars dyng bra! Ha ha. Nu ska jag snart kila ner till jobbet och jobba ett par timmar. Och ikväll blir det tjejmys.

Vi hörs!


Hittade en gammal från 2007. Tuff jag var..

Nyfiken.



Nu ska jag snart gå till jobbet. Börjar inte förrän klockan 17.00 idag. Skönt. Jag är nyfiken på vilka ni är som läser min blogg! Ni är ju en del. Berätta!

Ha en bra fredag i solen!

Djungel? Nej bara en pw runt strömmen!

dsc00177 (MMS)

Djungel? Nej bara en pw runt strömmen!


Grekland.

Dags att boka snart. Frågan är bara vart i grekland vi ska? tips?


Håltimme.

Kommer till skolan i tid och har håltimme. Åh det känns så jävla underbart när man kunnat stanna hemma och sovit en timme längre. Men men. Inga sura miner. Sitter och längtar till 1 juni. När vi äntligen får vår lägenhet. Jag vill möblera, fixa och dona. Ska bli så otroligt skönt. Det är inte långt kvar nu. Tiden springer ju bara iväg. Och nu är det helg igen. Den kommer bli lugn. Jobb ikväll och sen bara hem och mysa med min andra halva. Imorgon är det jobb också och kvällen kommer förmodligen spenderas med sis och sara. Hoppas på trädgår'n och bra väder. Och på söndag konfirmeras min kusin. Har ingen aning vad man ska ha på sig då? Klänning? Återstår att se.


Haha Elin och jag sommaren 2006.

Fredag.



T-shirt, Monki
Shorts, H&M
Bälte, Cubus

Solen skiner idag, härligt! Struntar i strumpbyxor och kör barbent. Frös inte ett dugg igår när jag hade shorts iallafall. Skit härligt! Känns verkligen som om sommaren är här nu. Nu ska jag snart åka till Söderköping och skolan.

Vi hörs sen!

Sorry.



Förlåt för alldeles för dålig uppdatering. Men har haft fullt upp...typ. haha. Igår slöade jag och Johan hela dagen inne och såg på film på våran nya dvd. Men när det slutat regna och solen kom fram fick vi myror i brallan och var tvungen att sticka upp till himpa för att springa av oss. Vi hoppade längdhopp och sprang 60 meter på tid. Värsta friidrotts andan! haha. Dö kul. Efter det åkte vi hem svettiga och äckliga och får reda på att vi ska vara på en 25 års överrasknings fest om en timme. Bra framförhållning. Men men. Trevlig kväll. Mindre trevlig morgon..Vi var riktigt slöa idag. Vi har bara legat vid johans pappas pool och degat. Välbehövligt. Kvällen spenderades på jobbet och avslutade med en PW runt strömmen med Ella.

Nu: MYS!

God förmiddag.

Här hemma pågår det korsords vm. Johan kan allt, naturbegåvning. Fusk tycker jag. Nu ska vi åka till mediamarkt och köpa en ny dvd så vi kan se alla nya filmer vi har missat. Avatar, wallander och nya beck!!! Det blir filmmaraton ikväll kan jag säga.

Hörs sen.


Shorts.



Lite suddig bild. Men ah. Jag älskar dem redan. Materialet är helt underbart. Helt sladdriga och fladdriga haha. Hoppas det är varmt imorgon så man kan inviga dem.

Vad har hänt med era kommentarer? Kommentera mer folk! :)

Min dag.





Haft en bra dag idag. I och för sig försov jag mig imorse, men lyckades hinna med bussen! Hade bara två lektioner, sen mötte jag upp sis för en lunch på fräcka. Vi fick även lite sol på oss. Skönt! Jag hittade ett par shorts (som jag visade) och ett korsettliknande linne från myrorna, 35 kr!! Helt ok.

Det känns som thailand ute, as fuktig luft! Men vi klagar inte när man kan går ute i t shirt klockan åtta på kvällen.
Ha en bra kväll.

Nya shorts från mq/mango. Dö sköna. 449 kr.

dsc00171 (MMS)

Nya shorts från mq/mango. Dö sköna. 449 kr.


Försov mig! Bråttom. Hörs hej!

Försov mig! Bråttom. Hörs hej!


Nytändning.



Hemkommen från jobbet. Nu är det varma mackor och filmmys! Dagen har varit bra. Jag har fått nytändning på livet. Tror det har med värmen att göra. Snart tar jag studenten och slipper gå till skolan varje jävla dag. Håller en tumme för att det blir sol på onsdag också när jag är ledig. Då blir det förhoppningsvis poolbad med Johan, Jeppson och Mickan.

(dock irriterad på att min pojkvän aldrig förstår filmerna vi ser. I och för sig får jag utrymme att känna mig smart)

Ciao.

Acne





Denna klänning vill jag gå runt med i sommar tack!
Acne 1299 pix


Måndag.


Långklänning från H&M


Kör barbent under klänningen idag. Står att det ska bli 18 grader så litar på det. Nu har jag fått i mig lite frukost och måste snart iväg till pressbyrån för att ladda på mitt busskort. Jobbigt! Haha. Ha en trevlig måndag.

Hej!

Fotboll.




Ny tröja från Monki!

Hej och hå. Varit full fart än så länge på dan. Var först ute på en löprunda, sen stack jag och solade. Haha måste bara berätta. När jag kom in i solariet stod det två små tjejer som skulle sola.

- asså vet du hur man startar det eller? Säger den ena till mig.
- stoppa i poletten och tryck på start.
- aaaaahaaaa, tack.


det lägger sig i sina solarium och jag har turen att få vägg i vägg. Samtalet mellan tjejerna fortsätter.

- ska jag sätta mig här i nu eller?
- nej du ska ligga!
-ska jag ligga?!
- hjälp vad trångt! jag kommer inte få upp den här sen. (Panik, hon bankar på luckan) JAG FÅR INTE UPP DEN! Jo nu gick det visst.
- Hur lång tid är det kvar? va? 10 minuter. shiiiiit.


Ja ni förstår i 22 minuter höll de på. Underhållande. Nu ska jag snart iväg och se på Johan när han sparkar boll. Ha en fortsatt trevlig söndag.

Godmorgon.



Joo vi sov ganska länge idag. Skööönt. Nu ska jag ge mig ut på en löprunda sen visar jag mina köp sen i fredags. Sent, jag vet!

Hörs snart. Hej!

Läst hela kvällen. Fast i denna bok. Kvinn...

dsc00170 (MMS)

Läst hela kvällen. Fast i denna bok. Kvinnan är dyng cool. Nu ska vi sova. Hej!


Urk känns lagom kul att jobba när det är å...

Urk känns lagom kul att jobba när det är årets varmaste dag! Men men kompenserar med grillning ikväll. Hörs sen. :)


Dålig..

..uppdatering, förlåt! Fick stanna längre på jobbet igår och när jag väl fick gå hem åkte Johan och jag och letade efter något ställe som hade öppet så vi kunde köpa MAAAAT. Sen blev det soffan och american pie. Lovar er att visa mina köp när jag kommer hem sen. Det blev iaf en långklänning från H&M som ät så fin! En skjorta från Mango/MQ och en klänning som jag tänkte ha på utspringet.

Nu måste jag kila. Hörs!


Varje fredags rast är det klick som gäller...

dsc00168 (MMS)

Varje fredags rast är det klick som gäller! Jag hittade lite fint på stan förut. :) visar er när jag kommer hem. Hörs!


Fredag.





tröja Made In Shade, shorts cheap monday, bälte cubus, armand nelly.com


Åh vad skönt att få sova ut idag. Har ätit en god frukost alldeles för mig själv eftersom Johan jobbar idag. Ska snart möta upp mamma för en liten shoppingrunda innan jag ska jobba! Kul att jag och Johan jobbar om varandra men men.

Vi hörs senare. Mobilbloggar om jag hittar något fint på stan.

Helg?



Är det helg idag? Eller asså det är ju röd dag men helg? Kan man kalla det så? Aja jag valde och göra det och åt glass efter maten! Äter ju bara sånt på helgerna annars. Haha.

Jobbet har varit sjukt segt idag. Bara strö kunder. Inget roligt alls. Nu kan jag lika gärna äta godis när jag ätit glass också. Ha en bra kväll!

Det är myrinvasion i fika rummet. Något hä...

dsc00167 (MMS)

Det är myrinvasion i fika rummet. Något händer här iaf. Folket vill dock inte komma till ica idag. Segt. Hörs sen.


Jag lever.



Överlevde åskan inatt. Låg och räknade avståndet hela tiden mellan blixt och dunder medan jag inprincip höll andan. Usch. Kalla mig larvig men åska har jag riktig respekt för.

Nu ska jag jobba 11-17.30 är det någon som vågar sig ut i detta väder tro? Vi får väl se. Nu ska jag väcka Johan.

Mobilbloggar från jobbet sen! Hörs.

wtf?!

Jag såg en blixt!!!!! Om det börjar åska nu dör jag. GAAAAAH jag hatar åska och jag är ensam!!!
Nu mullrar det!!!!! Lägger mig under sängen och tänker på jordgubbstårta!

Hörs imorgon om jag inte kvävs under sängen.

Seg.

Svar till anonym:

Ohh vart kommer din fina byxdress ifrån? kram

Den kommer från monki, men köpte den förra sommaren.

vart kommer kjolen ifrån? Ser grymt snygg ut! :)

Den är min mammas gamla :)

Åh vilken dag. Är helt slut. Det är så jävla mycket jobbigare att jobba till stängning än att gå hem vid åtta. Så nu har jag käkat skogaholmisar och fil och tänkte njuta resten av kvällen i soffan eftersom jag är ensam hemma ikväll! :D



God kväll.


Bikini.



Hittade den här bikinin på H&M igår. Gillar den mycket. Jag brukar ha svårt att hitta en bikini som sitter bra, men denna är perfekt. La undan den igår så blir att inhandla innan jobbet sen.

Onsdag.





Godmorgon. Riktigt segt att komma upp ur sängen idag kan jag lova. Har inte alls sovit bra inatt. Vaknade flera gånger och gick på toa och drömmde helkonstiga drömmar. Usch usch. Men nu är jag med! Sista dagen i skolan denna vecka och sen vaknad det jobb resten.

Ha en trevlig Onsdag!


H&M



Oh har blivit kär i dessa. Speciellt shortsen. Bägge från H&Ms Garden Collection.
Kanske klicka hem?

Systrar.


En sminkad och stylad storasyster och en Osminkad och träningsklädd lillasyster.

Har haft en toppen dag med sis på stan. Sen blev det intervallträning på bandet. Fan vad bra jag är. Ligger i hårdträning inför vårruset nu ;) haha. Och kvällen tillbringade vi hos farmor. Farfar har varit borta i ett år nu, det har gått så otroligt snabbt. Känns endå som han alltid är med oss. Han sitter där i sin fåtölj och bara myser. Det kommer han alltid att göra! KÄRLEK.

Nu ska jag mysa med Johan som jag knappt sett röken av idag.
Godkväll.

Nu drar jag och sis till söderköping och ä...

dsc00163 (MMS)

Nu drar jag och sis till söderköping och äter middag hos farmor ha en bra kväll!


Done.



Usch och blä och fy.
Nu är jag klar här och drar snart in till stan för en lunch med sis. Känns sådär lagom roligt att gå i skolan från 10-11. Resten av dagen kommer bestå av träning kanske tillsmmans med Beccis. Och senare iväg till farmor och äta god middag.

Hörs senare! Ciao.

Tisdag.






2009-05-11 Ett år av saknad. Farfar <3

Min klänning.



Nu har min klänning kommit. Jag ska hämta den imorgon när jag ska till Söderköping. Den kommer till Ica där eftersom jag fortfarande är skriven där. Dock inte så länge till. Hihi.

Är den inte helt underbar eller? Hoppas den är lika fin på.

Färgning.

Och hej och hå. Blev ingen PW blev en jogging tur istället. Varför gå fort när man kan springa? Det går snabbare och är mycket roligare. Så nu sitter man här piggare men en aning svettigare. Blir in i duschen snart. Senare drar jag igång ett färgningsprojekt. Mitt hår känns så blekt och tråkigt just nu. Får se hur det artar sig.


Piggna till..

Försöker att piggna till. Två ipren till och en PW ska nog sätta fart på saker och ting. Har legat i soffan hela eftermiddagen och skrattat tillsammans med Johan. Typiskt vad man blir fnittrig åt allt när man är lite små trött.


Sliten och osminkad..

Fucking head!

Oh my god mitt huvud. Det känns som det sitter en hel jävla orkester där inne och spelar sin största konsert i hela livet. Dunk dunk. Var upp vid åtta och tog två ipren sen har jag sovit sen dess. Johan var gullig och drog ner persinennerna när han gick så jag kunde sovaaaaa!!! Jag hoppas verkligen inte att jag håller på att få bihålsinflammation, har en svag känsla av det. Men nej nej orkar inte att äta penicilin.

Nu ska jag se Ellen DeGeneres Show. Hon får mig alltid på bra humör! Haha.


Latmask.

Orkade inte gå och titta på matchen, sitter och följer den på nätet istället fotbollsfru som jag är. Haha. De står 1-1!! hoppas de vinner jag orkar inte med att ha en surpuppa här hemma sen. Ikväll ska det avanceras här också jag ska ge mig på lax med vitvinsås! Hoppas det lyckas för jag är grymt sugen på det. Och det kanske kan muntra upp lillen hur nu än matchen går.


Osminkad och mysklädd hela dagen lång!

Nya färger.



Sätt färg på naglarna nu till sommaren. Det tänker iallafall jag göra. Dessa kommer från H&M och kostar 40 kr styck.

Sen frukost.



Blev en sen frukost idag. Har varit och tränat så nu ska jag njuta av detta. Mums. Resten av dagen får jag se hur den blir. Har inte bestämt mig om jag ska se Johans match eller inte. Återstår att se.

Hörs senare!

Helt slut.



Åh fy fan vad trött jag är. Trodde inte jag skulle överleva sista timmen på jobbet. Nu väntar en mysig kväll med kyclingfilé alá Linnéa och sötpotatis och rotfrukter i ugn! Mumma.

Ha en mysig kväll!

7 grader.

Det är sju grader och regn ute. Mysigt. Tur att jag inte måste gå ut idag mer än till och från jobbet (100 meter). Natten har varit konstig och lång, drömde massa läskiga saker. Inge kul.

Nu ska vi käka frukost och sedan väntar ICA på mig. Ha en kul lördag i regnet!


15 år och solbränd. Ge mig sol!


Fredagsmys.



Nu gör jag som alla andra bloggare. Tar en bild på mig själv och marabou polka (SÅ COOLT). Återstår att se om denna kommer vara så underbar som alla säger.

Nu ska jag och Johan käka tacos! Trevlig kväll.

Snart..





Om en månad så..

Test!



Vi säljer dessa för 10 kr styck på ICA. Måste testas. Nu ska jag pröva mango och passionsfrukt. Mmm jag älskar smoothie. Hoppas inte dessa gör mig besviken.

UPPDATE: Riktigt god! försvann på två minuter!

Godmorgon.

Skönt med sovmorgon. Sov ända till klockan nio. Har drömt massor med konstigt inatt så det var nästan skönt att klockan ringde.

Idag ska jag jobba senare, hade en lektion i skolan så valde att göra arbetet hemma istället för att åka fram och tillbaka. ( väldigt smart drag enligt mig ) Nu ska jag göra mig lite god frukost och sedan ta mig ut på en liten PW. Kika in senare får ni se min fina student mössa som jag fick här om dagen!


Liseberg sommaren 09.


Kvällsmys.

Kom precis hem från jobbet. Johan hade lagat pasta med kräftsjärtar i curry! Mums. Händig man jag har ;) haha. Nu ska vi mysa framför gladiator. Som vi för övrigt typ har sett 100 gånger tidigare, men den är svår att inte gilla. Juste! Jag fick 100 kr dricks idag av en dam som hade glömt sin plånbok, snäll som jag är tog jag hand om den (läs, anställd som jag är, är detta min plikt!) Tacksam!




Hörs!


Hallå!

Jag är tillbaka. Lite ombyggnad och jag är med igen. Samma adress som förut fast ny blogg. Hoppas ni fortsätter att läsa.



//LinnéaSofia

RSS 2.0