Fredagsmys.



Nu gör jag som alla andra bloggare. Tar en bild på mig själv och marabou polka (SÅ COOLT). Återstår att se om denna kommer vara så underbar som alla säger.

Nu ska jag och Johan käka tacos! Trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: ellen

Vilken fin ny design du fick på denna blogg:)



Ja vilken bloggare har INTE visat upp den chockladen? ;) Testade dne igår för jag kunde inte låta bli, men tyckte den smakade som mint chokladen? Ner gick den iallafall, minst sagt :)

2010-05-07 @ 20:56:43
URL: http://ellene.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej! :DJag har en fråga. Jag såg din balklänning i förra bloggen, såå snygg och udda! Själv har jag en mer traditionell men enkel balklänning. Hur tycker du man ska matcha? Alla ska köra på sjal till sina klänningar men jag känner att det är ganska så.. fult :P är det okej att slänga på en kavaj eller något? Vad tycker du och hur ska du ha det? :)

KRAM

2010-05-08 @ 09:56:07
Postat av: LinnéaSofia

Hej! Tack så mycket.



Nej sjal gillar inte jag heller, haha. Jag kommer matcha med ett par låga skor typ gladiator sandaler och några snygga armband. Sen har jag tänkt att ha löshår lockat i mittbena och några enkla slingor från luggen uppsatt! Det är klart att det är okej att ha en kavaj jag tycker man ska våga sticka ut lite. Det är inget roligt när alla ser likadana ut!



Lycka till. KRAM

2010-05-08 @ 10:12:02
URL: http://linneasofiaaa.blogg.se/
Postat av: angelica

Åh lelli, kan du inte lägga ut bilden här me på klänningen? Ja vill så gärna se den, elin skulle sy den va eller har du fixat nåt annat? Puss

2010-05-08 @ 18:41:25
URL: http://angelicamariepatricia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0